75 potjes honing

Bij Land van Ons kun je grond en lidmaatschap cadeau doen en bij de Korte Keten zijn cadeaubonnen te verkrijgen. Leuk ter inspiratie en als je Land van Ons een warm hart toedraagt.

Een tijdje geleden kwam er bij de Korte Keten van Land van Ons een bijzondere bestelling binnen van Hennie van der Linde uit Gasteren (vlak bij Assen). Heel speciaal en daarom erg leuk om te delen wat Hennie en haar man Bert bedacht hadden voor het 60e verjaardagsfeest van Bert! De Korte Keten sprak met Hennie:

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Land van Ons?

Ongeveer 2½ jaar geleden raakten wij actief betrokken bij Land van Ons. Wij zagen een berichtje op de RTV Drenthe-app over Land van Ons en toen we jullie website hadden bekeken, werden we meteen enthousiast.
Eerst hebben we zelf grond gekocht, maar we wilden graag meer mensen betrekken bij dit mooie initiatief.

Vrienden op de fiets

Dus al enige tijd voor het feest waren jullie hier ook al actief mee bezig?

Jazeker, zo verhuren wij onze caravan via Stichting Vrienden op de Fiets. Leden van deze stichting hebben natuur en biodiversiteit ook hoog in het vaandel, omdat zij graag van de natuur genieten en dat willen blijven doen. We hebben toen het idee gevat om van de opbrengsten m2’s grond van Land van Ons te kopen. Zo gezegd zo gedaan en we hebben op deze manier ongeveer 30 mensen bekend gemaakt met Land van Ons en bijna 200 m2 gekocht!

Fantastisch zeg! En toen voor het feest bestelde jullie 75 potjes honing. Hoe ging dat precies dan?

Ja, Bert vierde afgelopen voorjaar zijn 60ste verjaardag en hij vroeg zich af wat hij te wensen had. Nu was dat grond bij Land van Ons (!) en als cadeautip hebben we dat op de uitnodiging vermeld. Van alle giften heeft Bert nu 136 m2 grond gekocht!

Vervolgens hebben we, om onze vrienden te bedanken voor hun komst, een potje honing aan iedereen gegeven. In de ontvangstruimte hadden we een tafel opgesteld met folders van Land van Ons en de potjes honing. 

Extra informatie over Land van Ons was wel handig, want ze dachten dat we grond bij ons huis gingen kopen! Ha ha, maar we konden het dus mooi uitleggen op deze manier.

Dank voor het delen van jullie mooie en inspirerende verhaal. Heel mooi om te zien hoe betrokken jullie zijn en zeker ook de manier waarop jullie nog meer mensen bekend hebben gemaakt met Land van Ons. Nogmaals dank en houd ons op de hoogte als jullie weer een nieuw initiatief hebben.

Graag gedaan en zullen we doen!

Tekst: Danny van Altena

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde berichten