Waarom zou je als bedrijf meedoen?

Vijf belangrijke motieven:

  1. Door mee te doen laat je als bedrijf zien dat je mee wil werken om de Nederlandse biodiversiteit en ons landschap te helpen herstellen. En het is concreet, tastbaar en zichtbaar.
  2. Het is tevens een ondersteuning om de stikstofproblematiek te helpen oplossen. Iets waar elk bedrijf mee wordt geconfronteerd.
  3. Land van Ons is op deze schaal een volstrekt uniek initiatief, met naar ons idee alleen maar win-win situaties.
  4. Land van Ons is niet gelieerd aan overheid of wat voor partij dan ook. We zitten dus niet in ‘een bepaald kamp‘.
  5. Ons motto is: we zullen het samen moeten doen. En de principes die wij hanteren kan niemand naar ons idee tegen zijn.

 

Image

Hoe kan je als bedrijf meedoen?

Bij het nadenken hoe we Land van Ons wilden vormgeven kwamen we tot 7 principes die we willen volgen, waar onderstaand er een van is:

‘Ons land is een deel van onze identiteit. Het is bedoeld voor mensen die hier wonen en werken. Als bedrijven willen participeren: geen probleem. Maar hun inbreng is een inbreng ten behoeve van hun werknemers of eigenaren (of wie ze ook zouden willen verrassen met een grondeigendom)’.

Doe mee als bedrijf door per werknemer of relatie te kiezen voor drie opties: of € 25,- (voor een 2-jarig lidmaatschap + basisbedrag aan grond), € 50,- (€ 20,- voor een jaar lidmaatschap + € 30,- voor grondaankoop) en € 75,- (€ 20,- voor een jaar lidmaatschap + € 55,- voor grondaankoop). Je kunt natuurlijk ook je eigen bedrag kiezen. Dit kan door bijgaand formulier in te vullen. Indien het aantal cadeaus nog onbekend is, dan kan je dit vermelden in het formulier.

Nadat het formulier is ingevuld nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact op voor de verdere afhandeling. Verras nog diezelfde dag je werknemers of relaties met m2 grond van Land van Ons!

Formulier

 

Image