Een kerstpakket waarvan de helft in de la of in de prullenbak verdwijnt? Zonde van het geld en het milieu vinden wij. Bij Land van Ons kunnen bedrijven en organisaties dit jaar daarom (h)eerlijke kerstpakketten bestellen. Duurzaam, origineel en met een mooi verhaal. Daar wordt toch iedere medewerker of relatie blij van? Bekijk de drie opties, kies jouw favoriet en lever zo een positieve bijdrage aan herstel van biodiversiteit en landschap.

Kerstpakket Grond Geluk

Met dit geschenk maak jij je medewerkers of relaties mede-eigenaar van landbouwgrond waarop Land van Ons de biodiversiteit verbetert en het landschap aantrekkelijker maakt.

Kerstpakket ‘Van alles wat boekweit pakket’

Negen verschillende boekweitproducten; van meel, koekjes, honing tot pasta en meer! Alle producten zijn in Nederland geteeld bij Land van Ons en 7 andere boeren in Noord Nederland. Op alle percelen wordt ecologisch geteeld zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Dat wordt gezond en groen smullen.

Kerstpakket ‘Alle goeds pakket’

Met dit pakket genieten medewerkers of relaties van smakelijke boekweitproducten, gemaakt van een (h)eerlijke oogst. Tegelijkertijd maak je ze mede-eigenaar van landbouwgrond waarop Land van Ons de biodiversiteit verbetert en het landschap aantrekkelijker maakt.

 

Geïnteresseerd in een van de kerstpakketten? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Informatie over kerstpakketten

  • Wat is het vestigingsadres van uw bedrijf?
    Lidmaatschap is voor 2 jaar, heeft uw medewerker of relatie reeds een lidmaatschap, dan ontvangt deze persoon het hele bedrag voor de aankoop van grond.