Een bijzonder en duurzaam cadeau

Wil je jouw vriend(in), familie, collega of relatie verrassen met een origineel en super duurzaam cadeau? Geef dan een stuk grond! 

Zo help je mee om de biodiversiteit en het landschap in Nederland te herstellen. Mooi om cadeau te geven en fantastisch om te ontvangen!

Kies uit twee soorten cadeaus:

Nieuw lid? Geef een lidmaatschap + grond cadeau! 

Niet alleen een geweldig cadeau voor de ontvanger, maar ook voor de biodiversiteit in Nederland! Je geeft 1 jaar lidmaatschap t.w.v. €20 per jaar, én voor €10 aan m² grond. Meer grond geven mag natuurlijk ook.  

Prijs: vanaf €30,- voor 1 jaar

Wil je een bestaande deelnemer extra grond geven? 

Hoe meer grond, hoe meer impact! Maak een bestaande deelnemer blij met extra vierkante meters. Voor iedere €7 krijgt de ontvanger 1 m² grond op zijn of haar account bijgeschreven. 

Prijs: vanaf €20,- 

Let op: in beide gevallen moet je het e-mailadres van de ontvanger weten. 

Wil je als bedrijf jouw relaties of werknemers het lidmaatschap en grond cadeau geven? Bijvoorbeeld als duurzaam relatiegeschenk of kerstcadeau 2024? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zij gingen je al voor:

Petra en Jacques
Petra en Jacques
Lees verder
Voor ons 25 jarig-jubileum hebben we aan onze familie en vrienden gevraagd om grond van Land van Ons cadeau te geven in plaats van een standaard cadeau. Op ons feest vertelde Eddo Velders [vrijwilliger perceel Wassenaar] over Land van Ons. We hadden een goed gesprek over onze principes en de details van de percelen in Oud Ade en Wassenaar. Wij hebben samen met onze gasten 750.- opgehaald. Wat een mooie oogst dit samen!
Caroline
Caroline
Lees verder
Ik heb mijn zoon en schoondochter enthousiast gemaakt over Land van Ons. Daarna hebben zij alle werknemers van hun advocatenkantoor in hun kerstpakket een lidmaatschap met een stukje boerenland op hun naam cadeau gegeven!
Petra
Petra
Lees verder
Ik gaf een paar meters van Land van Ons aan mijn man op zijn verjaardag. Hij was net met pensioen en is geboeid door de natuur en vlinders in het bijzonder. Een jaar lang deed hij er niets mee, maar toen was hij bij toeval bij een lezing over Land van Ons, die gegeven werd bij een 'vlinder-bijeenkomst'. Hij heeft toen aangegeven wel vlinders te willen gaan monitoren voor Land van Ons. Inmiddels zijn we meer dan een jaar aangesloten bij een perceelteam. Erg leuk!
Judith
Judith
Lees verder
Nadat ik oma ben geworden en de eindeloze stroom cadeautjes zag die de kleinkinderen van alle kanten kregen, heb ik besloten daar niet aan mee te doen. Het is gewoon te veel. Echt niet alleen troep hoor, maar als vier tantes en twee ooms elkaar de loef af steken, trek ik me terug. Omdat ik voor mezelf een soort van pensioenpotje aan het sparen ben bij Land van Ons, dacht ik: dat is ook leuk voor hen. Voor beide kleindochters heb ik inmiddels een account geopend en iedere verjaardag, feestdag of ander excuus wat ik kan vinden, gebruik ik om hun toekomst zeker te stellen. Het mooie is dat ik nu ook iedere verjaar- en feestdag Land van Ons weer even bij iedereen onder aan dacht kan brengen.
Previous
Volgende

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten.

Hoe tevreden ben je over de informatie op deze pagina?