Presentaties over Land van Ons – Ontdek hoe jij kunt bijdragen

Ben je benieuwd naar wat Land van Ons doet en hoe jij kunt bijdragen aan het herstel van biodiversiteit in boerenland, en het Nederlandse landschap? Wij komen graag naar je toe voor een interactieve en op maat gemaakte presentatie. Of het nu gaat om jouw tuiniersvereniging, Rotaryclub, buurthuisavond, maatschappelijk betrokken organisatie of studentengroep – onze presentaties zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de presentatie nemen we je mee in de missie en doelen van Land van Ons en waarom jouw steun zo belangrijk is. We stemmen de inhoud af op jouw wensen en de samenstelling van je groep. Onze presentaties kunnen zowel live als online plaatsvinden, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Met een minimum van 12 deelnemers kunnen wij al langskomen, en de duur van de presentatie wordt in overleg bepaald (minimaal 15 minuten en maximaal 1,5 uur).

Wil je een presentatie boeken?

Stuur een e-mail naar presentaties@landvanons.nl. We nemen snel contact met je op om alle details door te nemen!

Wil jij spreker voor Land van Ons worden?

Wil jij jouw passie voor het herstel van biodiversiteit en het Nederlandse landschap delen? Word spreker voor Land van Ons en draag actief bij aan het verspreiden van onze boodschap. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die presentaties willen geven, bijvoorbeeld op verenigingsavonden, markten of andere bijeenkomsten. Je hoeft geen ervaren spreker te zijn; wij bieden ondersteuning en materialen om je op weg te helpen.

Doe mee!

Als spreker maak je persoonlijk contact met mensen die interesse hebben in onze coöperatie. Door jouw verhaal voelen veel mensen zich aangespoord om zich aan te sluiten bij Land van Ons. Het is waardevol en dankbaar werk dat echt een verschil maakt.

Heb je interesse? Meld je aan via presentaties@landvanons.nl en ontvang meer informatie over hoe je kunt helpen en op welke steun je van ons kunt rekenen. Samen zetten we ons in voor een mooier landschap vol met bijen, hommels, vlinders, vogels en andere dieren.

 

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
X
Pinterest
WhatsApp
Threads

Gerelateerde berichten