Geef een lidmaatschap met 1m2 cadeau

We hebben al uitgelegd dat we het liefst willen dat alle Nederlanders lid worden van Land van Ons. Onze biodiversiteit en ons landschap zijn per slot twee onderwerpen die ons allemaal aan het hart zouden moeten gaan.

Image

Wil jij straks aan jouw (buur)kinderen, kleinkinderen of neefjes en nichtjes uit gaan leggen dat vroeger alle weides vol bloemen stonden, maar dat die bloemen inmiddels allemaal verdwenen zijn, omdat de volwassenen ze niet belangrijk genoeg vonden? Nou dan!

Gelukkig heb jij de boodschap wel begrepen. En wij bieden je de ideale mogelijkheid om al diegenen in jouw netwerk, waar het kwartje nog niet is gevallen, Land van Ons cadeau te doen.

Voor €25 heb je een prachtig, origineel en zeer actueel cadeau.

De gelukkige ontvanger krijgt van jou:

  • 2 jaar lang het lidmaatschap van Land van Ons (€10 per jaar). Dat geeft de ontvanger de mogelijkheid om m2’s landbouwgrond te kopen. Grond die we gaan verduurzamen om zo weer bij te dragen aan het herstel van de Nederlandse biodiversiteit.
  • én om er alvast in te komen: zijn of haar eerste grondbezit bij Land van Ons: 1 m2 landbouwgrond. Waarde €6 – €9 m2
  • én als jij je vriend(in), kennis, relatie of familielid dan dit cadeau hebt gegeven, kunnen ze zelf nog meer m2’s erbij kopen. Zo bouw je letterlijk aan je eigen duurzame stuk grond.
  • dat alles verpakt in een persoonlijke e-mail van jouw hand door ons verstuurd.
  • Namens jou wordt er ook nog een liefdevolle animatie met de mail meegestuurd.
  • En ook nog een van de 13 cartoons, die speciaal voor het cadeau geven zijn gemaakt.

Overtuigd?

Dan gaan we het nu even met elkaar regelen. Klik op de button en over een paar minuten kan jouw persoonlijke cadeau in zijn of haar mailbox liggen.