Teamleider Product Owner-team (4-8 uur/week)

MijnGrond is de applicatie waar de deelnemers in onze coöperatie hun belangrijkste zaken regelen: deelnemer worden en grond bijkopen of cadeau geven. Het verwerken van al die transacties, waaronder ook verlengen en doneren, is voortdurend aan uitbreiding en verfijning onderhevig. De softwareontwikkeling en het technisch beheer hebben we uitbesteed. Het specificeren, volgen en testen van de wijzigingen doen we zelf. Tegelijkertijd is een consolidatieproject gestart (met het creatio.com platform), dat op termijn ook functionaliteit van MijnGrond gaat overnemen.

Wij zoeken een:

Teamleider voor het Product Owner-team (4-8u p/w, flexibel en online in te vullen)

In goede samenwerking met de CIO zorgt het PO-team voor een betrouwbare werking en doorlopende verbetering van de belangrijkste gegevensverwerkende systemen en diensten van LvO. Daarbij gaat het om het bewaken van de gemaakte keuzes en de optimale inzet en tevredenheid van onze vrijwilligers.

Werkzaamheden van het team

  • Afstemmen van wensen met marketing, HR, financiën en bestuur;
  • Formuleren, indienen en opvolgen van user stories voor de ontwikkelaars, voor realisatie in het huidige MijnGrond én in Creatio CRM;
  • Testen van opgeleverde functionaliteit, ook in samenhang met andere systemen en diensten (wo e-Boekhouden, Mollie);
  • Mede bewaken van het productplan van MijnGrond.


Het huidige PO-team bestaat deels uit mensen die overdag tijd hebben om voor Land van Ons te werken. Beheer en ontwikkeling van ICT is uitbesteed aan partners waarmee wij in een scrum-ritme samenwerken.

Werkbelasting

De functie vraagt 4-8 uur per week wisselende inzet, verdeeld over de week; flexibiliteit is belangrijk, veel kan in de avonduren worden gedaan.

Wat breng je mee?

  • Een mensgerichte stijl;
  • Werkervaring in een rol als Product Owner;
  • Zicht op plaats en werking van een ledenadministratie en transactieomgeving;
  • Probleemoplossende, autonome werkstijl, positieve werkhouding;
  • Analytisch vermogen in een dynamische omgeving;
  • Goede Engelse uitdrukkingsvaardigheid, mondeling en schriftelijk.


Wat bieden wij?

Deze rol biedt jou de kans om bij te dragen aan de biodiversiteit en aan vernieuwing van de landbouw in Nederland. Ook word je deel van een netwerk van ruim 300 actieve en gemotiveerde vrijwilligers. Al deze vrijwilligers hebben besloten om niet langer passief te zijn, ze dragen via Land van Ons bij aan een boerenland vol leven.

Interesse?

Stuur een mailtje naar André Beerten via CIO@landvanons.nl voor meer informatie of om je interesse kenbaar te maken. We zien graag je reactie tegemoet.

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
X
Pinterest
WhatsApp
Threads

Gerelateerde berichten