Red samen met ons de biodiversiteit op het Nederlandse platteland

Koop je eigen stukje Nederland

Laten we samen het leven terugbrengen op het boerenland in Nederland. Vlinders en vogels terugbrengen én gezond eten verbouwen.

Meer dan 27.000 mensen kochten al een stuk landbouwgrond van Land van Ons.

Doe jij ook mee?

Video afspelen

Dieren- en plantensoorten sterven in Nederland in rap tempo uit, vooral op landbouwgrond.

Het is de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Red nu samen met ons en onze biologische boeren de Nederlandse biodiversiteit.
Dat doe je door een stuk landbouwgrond te kopen. Die grond beheren wij dan samen mét de boer, zodat het landschap weer gaat bloeien en het leven terugkomt.
Daarbij gebruiken we:

Hier doen we dat al

Meedoen is makkelijk en binnen 3 minuten geregeld

Koop een stuk grond en word deelnemer. Dat kan al vanaf €30.
🛈Hiervan is € 20,- lidmaatschapsbijdrage, die gebruiken we voor onze IT systemen, webhosting en aanplant ten behoeve herstel biodiversiteit. Met de andere € 10,- koop jij grond voor een basis grondpositie, zodat je kunt stemmen. Je kunt natuurlijk kiezen om meer grond te kopen.
Iedereen kan meedoen, want het landschap is van ons allemaal. Doordat je mede-eigenaar bent van een stuk grond dat natuurvriendelijk beheerd wordt, verbeter jij de biodiversiteit. Dat is nog eens impact hebben!

Meedoen als bedrijf?

Maak het verschil met je bedrijf: geef een stuk grond aan relaties of medewerkers. 

Koop m2 grond

Koop jouw m² grond en maak écht verschil!

Over Land van Ons

Land van Ons is een burgercoöperatie, opgericht om de biodiversiteit en het landschap in Nederland te herstellen. Je kunt bij ons geld inleggen in vierkante meters grond. Met het ingelegde geld kopen we percelen op. Samen met boeren maken we daar ruimte voor insecten, vogels, hazen, amfibieën en nog veel meer soorten. Iedereen kan meedoen! Door met elkaar eigenaar te worden, kunnen we zélf voor verandering zorgen. Dankzij onze deelnemers hebben wij in korte tijd al 3 miljoen m² boerenland in beheer, waar we direct zijn begonnen met het bevorderen van de biodiversiteit.

Op onze percelen herstellen we samen met boeren de biodiversiteit en het landschap. We maken een plan waarin biodiversiteit en duurzaamheid vooropstaan; van de beplanting tot de inrichting en het beheer. Onze boeren produceren bijvoorbeeld zonder kunstmest en chemische middelen. Planten, kruiden, insecten, vogels, wormen en andere dieren krijgen de ruimte. Zo werken we samen aan een nieuwe manier van leven: lokaal en biologisch, waar mens, dier en natuur weer tot elkaar komen.

Als deelnemer van Land van Ons betaal je 30 euro per jaar, dat is inclusief grond.  Natuurlijk kun je ook altijd extra vierkante meters bijkopen.

Bouw ook mee aan een boerenland vol leven