Winterwandeling op 27 februari

Image

januari 2022

Op zondagochtend 27 februari 2022 ben je als deelnemer van Land van Ons van harte welkom om het perceel in Oud Ade te bezoeken. Zo kun je live kennis maken met Land van Ons en je eigen m2 betreden!
Omdat we dan aan coronaregels gebonden zijn die nu nog niet bekend zijn, gaan we vooralsnog uit van het beperkte aantal van vijf deelnemers per gids. De winterwandeling is exclusief voor deelnemers van Land van Ons en voor leden van VANAde.
De winterwandeling loopt door weidegebied. Hij is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. De duur van de wandeling is naar verwachting maximaal twee uur.
Om in de onkosten te voorzien vragen wij een bijdrage van €5 per deelnemer. Als lid kan je één introducé meenemen.
Je kan je aanmelden via e-mailadres WandelingLvOVANAde@gmail.com met vermelding ‘winterwandeling Land van Ons’ plus opgave van het totaal aantal deelnemers (één of twee).
Als het maximum aantal aanmeldingen niet overschreden is krijg je een bevestigingsmail terug. Daarin staat het verzameladres en de begintijd. De anderen krijgen een mail dat ze op de wachtlijst gezet worden.
Mochten de coronaregels ruimte geven voor meer dan vijf deelnemers per gids dan zullen een aantal mensen op de wachtlijst alsnog bevestiging krijgen dat ze kunnen deelnemen. Ook dan houden we de groepsgrootte beperkt tot maximaal acht deelnemers.