Vrijwilligers gezocht voor team PR-Communicatie

Image

december 2022

Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken om meer bekendheid voor Land van Ons te krijgen.
Vind je het leuk om stukjes te schrijven en ze gepubliceerd te krijgen? Wil je met ons meedenken en je originele ideeën realiseren voor Groene Groei in het boerenland?

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers om ons landelijke Team PR & Persvoorlichting te versterken. Mensen die ons kunnen helpen bij onze dagelijkse activiteiten, met name gericht op bladen, themasites, vakbladen en (online) tijdschriften:

• Artikelen schrijven en versturen
• Contact leggen en onderhouden met journalisten van deze media (onderwerpen pitchen)
• Brainstormen over nieuwe campagnes
• Mediamonitoring

Is dit soort activiteiten iets voor jou, zit er iets voor je bij, wil je meer weten? Stuur dan een bericht naar vacatures@landvanons.nl en je hoort in elk geval van ons!

Allemaal vrijwilligers

Wij werken zoveel mogelijk met vrijwilligers. Wij willen het geld dat onze deelnemers inleggen namelijk zoveel mogelijk gebruiken voor de aankoop van grond en de verbetering van de biodiversiteit.

Van onze vrijwilligers verwachten wij een positieve grondhouding, betrouwbaarheid bij inzet voor Land van Ons en openheid in communicatie en samenwerking.

Wij vragen alle actieve vrijwilligers een overeenkomst te tekenen waarin een gedragscode is opgenomen. Deze biedt ook dekking onder onze schadeverzekering bij werkzaamheden voor LvO.

Land van Ons
Wij zijn een jonge organisatie en nog volop in ontwikkeling. Deelname aan het landelijke selectie en aankoop Perceelteam biedt ruimte voor eigen inbreng. Je werkt concreet mee aan het vorm geven van de doelstellingen van Land van Ons.
Lees hier verder over ons doel, onze manier van werken en wat we al hebben gerealiseerd.