Gezocht: medewerker webwinkel

Image

november 2022

Land van Ons werkt zoveel mogelijk met vrijwilligers. Wij willen het geld dat onze deelnemers inleggen vooral gebruiken voor de aankoop van grond en de verbetering van de biodiversiteit.

In de webwinkel van Land van Ons vind je diverse heerlijke producten van onze eigen akkers in Nederland. Elke aankoop ondersteunt de biodiversiteit in Nederland.

Voor deze webwinkel zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Werkzaamheden zijn o.a.: het contact met klanten, regelen van zendingen die verkeerd zijn gegaan, testen van nieuwe mogelijkheden in de webshop. Of als je expertise hebt op dat gebied van webshopsoftware (Ligthspeed): het opzetten van nieuwe functionaliteiten (kortingcodes, cadeaukaarten etc) en het testen daarvan.

Het tijdsbeslag is gemiddeld 2-3 uur per week. Maar pas op: bij enthousiasme kan het meer worden. Vind je het leuk om mee te helpen onze prachtige producten aan de man te brengen en wil je onze huidige webshopcoördinator een steuntje in de rug bieden? We ontvangen graag je reactie via vrijwilligers@landvanons.nl

Wij bieden

Wij zijn een jonge organisatie die nog volop in ontwikkeling is met veel enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Deelname aan Land van Ons biedt ruimte voor je eigen inbreng. Je werkt concreet mee aan het vorm geven van de doelstellingen van Land van Ons.